Dispozitiv pentru intins folie de mulcire

0 opinii  0 opinii
Marca: Rotakt
Cod produs: 001474
Disponibilitate: Stoc furnizor
1.250,00 lei
Credit module TBI Bank RO 3.3.2

72.16 Lei x 24 rate

- +

Plata ramburs

Plata cu cardul

Plata in rate

Dispozitivul pentru intins folia de mulcire face musuroi de pamant dupa care il acopera cu folie si acopera marginile foliei cu pamant.

Se foloseste o folie speciala, folie de mulcire (nu este inclusa in pret), ce are rolul de a impiedica imburuienarea culturilor, de a reduce evaporarea apei din sol, de a creste temperatura in sol astfel culturile se vor dezvolta mai rapid.

Latimea maxima a foliei este de 120 cm, maxim 10 kg.

Dispozitivul de intins folie vine dotat cu sistem de pulverizare

Prinderea se face cu bolt.

Se potriveste atat la motocultoarele Rotakt cat si la alte variante de motocultoare

Cauţi Dispozitiv intins folie de mulcire pentru motocultor, Rotakt? Ai ajuns în locul potrivit. Cumpără acum produsul care îţi face munca mai uşoară. Deoarece calitatea produselor este principala noastră preocupare, Rotakt îţi pune la dispoziţie utilaje şi accesorii agricole pe care să le foloseşti cu încredere pentru uşurarea muncii în curte sau grădină. Vrei să scurtezi timpul pentru a îndeplini lucrarea pe care ţi-ai propus-o şi să depui minimul de efort în timp ce faci asta?
Rotakt are soluţia perfectă pentru acest scop! Comandă Dispozitiv intins folie de mulcire pentru motocultor, Rotaktşi lasă-l pe el să îţi facă munca mai uşoară!

Spune-ţi opinia

Rău           Bun