Despre noi

MOSTOOLS DISTRIB SRL

Infiintata in anul 2018, compania noastra si-a inceput activitatea prin inchirieri utilaje pentru constructii si gradinarit. Doi ani mai tarziu, ne-am extins gama de activitate, comercializand utilaje, unelte, si piese de schimb pentru acestea. Tot in acelasi an (2018), am deschis showroom –ul si service-ul de utilaje de pe strada Braila nr.31.

Astazi, compania noastra vine in intampinarea dumneavoastra cu un portofoliu de peste 100.000 de produse constand in piese de schimb si accesorii pentru utilaje de mica mecanizare si mare mecanizare in domeniul constructiilor, agricultura, gradinarit si hoby.

Echipa noastra este una tanara si dinamica, mereu aproape de partenerii nostri. Combinand experienta acumulata cu date din piata, echipa Mostools se pregateste continuu pentru a intampina cu succes cerintele pietei in continua schimbare si a oferi o gama cat mai variata de produse clientilor nostri. Avem astazi o echipa tanara de specialisti, un deposit si service  modern,  si sisteme informationale de ultima generatie. 

Oferim cu profesionalism clientilor nostri atat produse originale cat si produse after market. precum si servicii de inalta calitate pentru a deveni partenerul ideal si a satisface orice cerinta venita din partea Dumneavoastra.

 Avantajele Dumneavoastra:

-  Aveti posibilitatea de a alege dintr-o gama variata de produse care cuprinde peste 100.000 de repere. 

- www.mostools.ro este marca noastra proprie lansata in anul 2018 care si-a creat deja un nume in randul consumatorilor. Avantajele mostools.ro: Gama variata de produse , acceosrii, piese de schimb.

 Pentru ca Dumneavoastra sa aveti cat mai putine griji, noi asiguram testarea riguroasa a produselor inainte ca acestea sa fie incluse in gama de produse mostools.ro si promovate pe piata

·Colaborarea directa cu producatorul inseamna flexibilitate ridicata la comanda si preturi competitive. 

- Pe langa mostools.ro, va punem la dispozitie o serie de branduri puternice la nivel national si international

- Asteptam sa ne vizitati oricand la sediul Mostools, str. Braila nr.31 Craiova pentru a lansa comenzi si a ridica produse.

Produsele comercializate sunt atat produse originale cat si produse "Aftermarket". Descrierea acestora face referire la compatibilitati - produsele fiind atent selectionate pentru dumneavoastra.