Aparat pentru altoit
Plata ramburs
Plata cu cardul
Plata in rate
Aparat pentru altoit
Acest cleste cu foarfeca 3 in 1 este usor de utilizat, fiind foarte util in taierea frunzelor si a ramurilor pentru a efectua cu succes procesul de altoire. Clestele de altoit profesional dispune de trei lame U, V si Omega ce ofera o altoire perfecta cu un procent de prindere de peste 98% fata de metoda clasica, cu briceag de altoit ce ofera un procent de 55%. Lama ghilotinei este inlocuibila si efectueaza taieri rapide si precise.
Mod de folosire aparatul pentru altoit Micul Fermier GF-0203:
•Asezati tija plantei care trebuie sa fie altoita in suportul de taiere si apasati manerul cu putere pentru a efectua taietura. Aceasta trebuie sa fie suficient de puternica pentru a separa complet cele doua parti. Nu rupeti niciodata coaja netaiata.
•Taiati din partea buna a plantei (altoi) o grefa cu 1-2 muguri si introduceti-l in planta gazda in sectiunea care tocmai a fost decupata. Partea goala a marginii trebuie sa fie intotdeauna in partea gazda. In altoi, grefa trebuie sa fie de minim 10 cm de la mugur.
•Dupa ce s-au montat bine cele doua sectiuni, strangeti grefa cu o banda de altoit, de hartie sau rafie. Eventual folositi banda de teflon sau parafina la 80º pentru a sigila foarte bine altoiul.
•Folositi foarfeca pentru a indeparta crengile nefolositoare ale plantei.
Nota:
1.Transitional: 1cm = 10mm
2.Va rugam sa permiteti o eroare de 0-3 cm datorata masuratorilor manuale.
Pachetul include:
•1x Lame de gradina cu forma V
•1 x Lame de gradina cu forma U
•1 x Lame de gradina cu forma Omega Ώ
•clestele de altoit.
| Brand | Micul Fermier |
|---|---|
| Culoare | Negru |
| Destinatie utilizare | Altoire |
| Lungime lama | 26 cm |
| Material | Otel |
| Material lama | Otel |
| Numar bucati/bax | 20 |
| Numar bucati/set | 1 |
| Tip produs | Cleste altoire |

-332x332.jpg)







 MICUL FERMIER (1)-254x180.jpg)
-254x180.jpg)
































































































































