Atomizor Rotakt 3WF-600, pulverizare universala

0 opinii  0 opinii
Marca: Rotakt
Cod produs: 006354
Disponibilitate: Livrare 2-3 zile
1.040,00 lei
Credit module TBI Bank RO 3.3.2

61.48 Lei x 24 rate

- +

Plata ramburs

Plata cu cardul

Plata in rate

  • Utilizat pentru pulverizare universală atât în tratarea bolilor ce apar pe culturile de porumb, grâu și altele similare cât și pentru prevenirea unor epidemii și protejarea legumelor. Se folosește la ierbicidarea livezilor de pomi fructiferi.
  •  

    Pornire-oprire foarte ușoară ,capacitate mare a rezervorului pentru soluție ce permite utilizarea lui pe suprafete intonse. Funcționează foarte bine. Are inclus o sită pentru a permite folosirea îngrășemintelor. ROTAKT 3WF-600 este un atomizor cu pulverizare universala, confortabil, cu rază mare de acţiune şi funcţie suplimentară de împrăştiere. Are o presiune inalta iar debitul mare si randamentul ridicat determina o utilizare eficienta atat in tratarea bolilor ce apar pe culturile de porumb, grau si altele similare, cat si prevenirea unor epidemii si protejarea legumelor.

    Motorul de 3,4 CP permite o utilizare indelungata asigurand pulverizarea pe o distanta orizontala de peste 15 metri, în funcție de conditile meteo.

    Elementele de comandă ale motorului sunt integrate în acest mâner. Ventilul pentru împrăştierea conţinutului se poate acţiona comod cu o singură mână. Aceasta are ca efect împrăştierea eficientă fără pierderi a substanţei de pulverizat.

    Simplu şi rapid de pornit.

    Întreţinerea este simplă şi poate fi făcută de către orice utilizator care nu posedă cunoştinţe tehnice avansate.

    Cauţi Atomizor Rotakt 3WF-600, pulverizare universala? Ai ajuns în locul potrivit. Cumpără acum produsul care îţi face munca mai uşoară. Deoarece calitatea produselor este principala noastră preocupare, Rotakt îţi pune la dispoziţie utilaje şi accesorii agricole pe care să le foloseşti cu încredere pentru uşurarea muncii în curte sau grădină. Vrei să scurtezi timpul pentru a îndeplini lucrarea pe care ţi-ai propus-o şi să depui minimul de efort în timp ce faci asta?
    Rotakt are soluţia perfectă pentru acest scop! Comandă Atomizor Rotakt 3WF-600, pulverizare universalaşi lasă-l pe el să îţi facă munca mai uşoară!
    Model motor

    1E46F-3

    Tip motor

    2 timpi, amestec benzina cu ulei

    Capacitate cilindrica

    56.6 cmc

    Putere maxima motor

    3.4 CP la 7800 RPM

    Capacitate combustibil

    1.8 l

    Consum combustibil

    < 544 g/kw/h

    Numar cilindri motor

    1

    Dimensiune ambalat (Lxlxh)

    500 x 440 x 680 mm

    Greutate

    12 kg

    Turatie ventilator

    7300 RPM

    Capacitate rezervor solutie

    14 l

    Distanta pulverizare pe orizontala

    minim 15 m

    Debit solutie

    0,14 – 3,03 l/min

    Raport amestec

    25:1

Spune-ţi opinia

Rău           Bun