Cablu tractiune masina tuns gazon / iarba Dedra

0 opinii  0 opinii
Marca: Dedra
Cod produs: XDED8727-51C.A10
Disponibilitate: Livrare 7-10 zile
75,20 lei
- +

Plata ramburs

Plata cu cardul

Plata in rate

Cablu tractiune masina tuns gazon / iarba Dedra

Asigură funcționarea eficientă și controlul adecvat al mașinii tale de tuns gazon sau iarbă Dedra cu ajutorul acestui cablu de tracțiune de înaltă calitate. Acest cablu esențial îți permite să reglezi viteza și direcția mașinii tale pentru o experiență de tundere precisă și confortabilă.

Control și Precizie: Cablul de tracțiune este conceput pentru a oferi control optim și precizie în timpul utilizării mașinii tale de tuns gazon Dedra.

Compatibilitate Perfectă: Cablul este proiectat să se potrivească perfect cu modelul tău specific de mașină de tuns gazon Dedra, asigurând o instalare corectă și funcționarea fără probleme.

Durabilitate și Rezistență: Fabricat din materiale durabile și rezistente, cablul de tracțiune este conceput pentru a rezista în fața solicitărilor repetitive și condițiilor variate de tundere.

Reglare Ușoară: Acest cablu îți permite să reglezi ușor viteza și direcția mașinii de tuns gazon pentru a obține rezultate precise și uniforme.

Înlocuire Simplă: Dacă cablul de tracțiune actual necesită înlocuire, acest cablu este ușor de instalat pentru a-ți asigura o experiență de tundere fără întreruperi.

Asigură-ți o tundere precisă și confortabilă a gazonului cu ajutorul acestui cablu de tracțiune de calitate superioară. Controlul mașinii tale de tuns gazon Dedra va fi îmbunătățit semnificativ cu acest element esențial.

Spune-ţi opinia

Rău           Bun