Generator digital invertor open-frame 9.5kW, monofazat, benzina, bobinaj cupru, mod eco, optional automatizare Stager DigiS 9500iea (pornire din telecomanda)

0 opinii  0 opinii
Marca: Stager
Cod produs: 516009500IEA
Disponibilitate: Livrare 7-10 zile
6.499,00 lei
Credit module TBI Bank RO 3.3.2

338.88 Lei x 24 rate

- +

Plata ramburs

Plata cu cardul

Plata in rate

Generator digital invertor open-frame 9.5kW, monofazat, benzina, bobinaj cupru, mod eco, optional automatizare Stager DigiS 9500iea (pornire din telecomanda))

Stager DigiS 9500iea este un generator digital de înaltă performanță și fiabilitate, proiectat pentru a satisface cele mai exigente nevoi de alimentare cu energie electrică. Cu o putere impresionantă de 9.5kW (kilowatt), acest generator este capabil să furnizeze energie în cantități semnificative, ceea ce îl face potrivit pentru o gamă variată de aplicații, de la utilizare casnică la uz industrial și de construcții.

Cu Stager DigiS 9500iea ai mereu energie la îndemână!

Generator modern, digital, eficient și puternic, ideal pentru utilizarea într-o mulțime de situații. De la rulotele comerciale (food truck), echipe de intervenții, șantiere de construcții, până la monitorizarea și alimentarea automată cu energie a unui imobil în cazul penelor de curent.

Componentele principale au fost armonizate pentru eficiență și autonomie ridicată, iar calitatea curentului furnizat, lipsit de abateri ale tensiunii și frecvenței, permite alimentarea celor mai sensibile echipamente.

Acest model monofazat este alimentat cu benzină, asigurându-vă o sursă de combustibil ușor de procurat și de utilizat. Cu un rezervor generos, DigiS 9500iea oferă o autonomie semnificativă, fără necesitatea reaprovizionării frecvente. Acest lucru este deosebit de util în situații de urgență sau pe șantierele de construcții.

Ceea ce distinge acest generator este opțiunea de automatizare. Cu această funcționalitate, puteți programa și controla generatorul pentru a se porni și opri automat în funcție de necesități. Acest lucru vă aduce un nivel ridicat de comoditate și eficiență în gestionarea sursei de energie electrică.

Stager DigiS 9500iea este construit cu atenție la detalii și cu un design open-frame, care facilitează accesul la componentele interne pentru întreținere și reparații. De asemenea, dispune de tehnologie digitală inovatoare care asigură o curent electric stabil și de calitate, ceea ce este esențial pentru a proteja echipamentele și dispozitivele conectate.

Cu toate aceste caracteristici de performanță și control, acest generator este versatil și poate face față cu ușurință nevoilor dvs. indiferent dacă este folosit pentru a alimenta locuința dumneavoastră în timpul unei pene de curent, pentru a susține un eveniment în aer liber sau pentru a asigura energia necesară pe șantierul de construcții.

În concluzie, Stager DigiS 9500iea reprezintă o alegere excelentă pentru cei care caută o sursă de energie electrică puternică, eficientă și controlabilă, cu posibilitatea de automatizare. Cu acest generator la dispoziție, aveți certitudinea că veți dispune întotdeauna de energia necesară pentru proiectele și necesitățile dvs.

Eficient:

Motorul performant, precis, cu sistem de aprindere electronic, alături de noul model de carburator, complet robotizat, care poate să acționeze automat clapeta de șoc dar și să accelereze motorul în funcție de sarcină, asigură un consum mai mic de combustibil, mai puțin zgomot, mai puțină poluare.

Alternatorul cu bobinaj integral din cupru și magneți permanenți este eficient și oferă o durată mare de viață.

Sisteme de pornire și oprire:

Pornirea la sfoară, pornire electrică sau pornirea și oprirea de la distanță cu ajutorul telecomenzilor radio incluse in setul de livrare, oferă o mare flexibilitate în timpul utilizării.

Nivel redus de zgomot:

Motorul performant, pe benzină, care împreună cu sistemul automat de accelerare, reduc nivelul de zgomot la valori mult mai mici decât cel al multor generatoare diesel, insonorizate.

Display digital:

Informațiile principale legate de tensiune, frecvență sau numărul de ore de funcționare sunt afișate pe display-ul de pe panoul de comanda.

Rezistent, compact, ușor de transportat:

Cadrul solid, din oțel, vopsit în câmp electrostatic asigură o buna structură pentru componentele generatorului.

Generatorul este prevăzut cu suporți din cauciuc pentru utilizarea staționară dar și cu un kit pentru transport format din două roți, doi suporți anti alunecare și două mânere.

Automatizare (Opțional):

Generatorul este preechipat pentru montarea unui modul opțional ATS.

Aceasta permite monitorizarea tensiunii de la rețeaua națională, pornirea și transferul automat al sarcinii în cazul penelor de curent, urmate de restabilirea alimentării de la rețea odată cu remedierea defecțiunii.

 

Date tehnice:

GENERATOR

Tensiune nominala: 230 V

Frecventa nominala: 50 Hz

Putere nominala: 9.0 kW

Putere maxima: 9.5 kW

Curent nominal: 39 A

Turatie nominala: 3600 rpm

Factor de putere (cos φ): 1.0

Nivel zgomot LwA: 97 dB(A)

Nivel zgomot @7m: 76 dB(A) (50% sarcina)

Autonomie: 6 h

Tip structura: Open-frame Inverter

Grad de protectie: IP23M

THD (distorsiune armonica totala): <3%

Dimensiuni produs: 685 x 515 x 560 mm

Dimensiuni ambalaj: 710 x 560 x 585 mm

Greutate neta/bruta: 76/78 kg

MOTOR

Model motor: YH192FB

Tip motor: 4 timpi, monocilindru, OHV, racire forțată cu aer 

Putere nominala motor: 16.5 CP

Capacitate cilindrica: 458 cm³

Rata de compresie: 8.5:1

Capacitate baie de ulei: 1.2 L

Tip ulei: SAE 10W-30

Sistem lubrifiere: barbotare

Tip combustibil: benzina

Capacitate rezervor combustibil: 25 L

Materialul infasurarii de excitatie a rotorului: Magneti permanenti

Materialul infasurarii de excitatie a statorului: CU
Material rezervor combustibil: Oțel

Mod reglare tensiune: Invertor

Sistem de ajustare a tensiunii: Inverter

Sistem de aprindere: electronică

Sistem de pornire: demaror cu sfoară / pornire electrică / pornire cu telecomandă radio /(optional) Automatizare (ATS)*

Putere demaror electric: 800 W

Tensiunea circuitului electric de pornire: DC 12V

Capacitatea bateriei: 2.15A (Li-Ion)

Consum combustibil:

@50% sarcina: 2.65 L/h

@75% sarcina: 3.45 L/h

@100%sarcina:4.25L/h
 

Set livrare:

1 x acumulator 12 V

1 x set roti

1xcheie-bujii
1xsurubelnita
1 x cheie 10-12

1 x stecher monofazat 16A

1 x stecher monofaza 32A

1 x palnie

2 x telecomanda radio

2 x cheie pornire

1 x conector comanda externa pentru ATS, invertor OffGrid

1 x manual de utilizare

Optional: *Automatizare FDATS230 (5160000001), FDATS380 (5160000003)

Spune-ţi opinia

Rău           Bun